Hiša na prodaj, Leányfalu

Glavna stran » Hiša na prodaj, Leányfalu » Hiša na prodaj, Leányfalu

250 000 000 Ft

€648 408
Podatki oglasnika

Kurys Erzsébet

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
Panoráma utcánál impozáns villa!
Leányfalu lankás domboldalán kínáljuk megvételre ezt a nettó 353 négyzetméter lakóterületű, 3 szintes, bútorozott, reprezentatív ingatlant. A tervezés és a kivitelezés során minden részletre a legmagasabb minőség volt a jellemző.Elrendezése nagyon praktikus, a gondos tervezésnek köszönhetően tágas, élhető terekkel rendelkező otthon került kialakításra. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az ingatlan nagyon világos.
A földszinten alakították ki a nagyméretű elegáns nappalit, konyhát, étkezőt, valamint a könyvtár - dolgozó szobát, mellékhelyiséget, és a nappaliból megközelíthető közvetlen kertkapcsolatos, déli tájolású teraszt.
Az emeleti szinten kapott helyet 2 szoba, tágas fürdő és gardrób.
Az alsó szinten világító ablakkal ellátott nappali és konyha, szauna, fürdő, mellékhelyiség, kondi helyiség, 2 állásos fűtött garázs, és háztartási helyiség került kialakításra.
Az épület hűtését klíma, fűtését gázkazán látja el radiátoros hőleadóval. A nappaliban hangulatos, márvány burkolatú kandalló növeli a komfortérzetet.Riasztó és biztonsági kamerarendszer gondoskodik a lakók védelméről.A 850 négyzetméter területű telek, gyönyörűen parkosított, fákkal cserjékkel bokrokkal beültetett.Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Referencia szám: HZ085670-NOK

podatki Hiša

353 kvadratni meter

854 kvadratni meter

Povprečno

Družinska hiša

Opeka

Kondenzacijska cirko centrala

Plinsko ogrevanje

Ni dano

21-50 let

Ni dano.

Pritlična hiša

Ni dano.

Zemljevid