Stanovanje na prodaj, Budimpešta, II rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, II rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, II rajon.

90 000 000 Ft

€228 979
Podatki oglasnika

Schneiderné Bereczky Andrea

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
Eladó egy csodálatosan felújított, exkluzív Ékszerdoboz lakás Rózsadombon, Bimbó úton.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, a zöldövezetben, közel az Ady Endre utcához, kiváló közlekedéssel. A 63 m2-es lakás az első emeleten található egy karbantartott, szigetelt, 7 lakásos társasházban.

Az otthon fiatalos és ízléses stílusban felújított , és az eladó tulajdonosoknak köszönhetően az egész lakás 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Az ablakok és a terasz ajtó kiváló állapotban vannak, így a lakás ragyogóan szép és modern. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra lett cserélve, ami növeli a lakás biztonságát.

A fűtést gáz-cirkó rendszer biztosítja, és a nappaliból nyíló 14 m2-es erkélyről csodálatos kilátás nyílik a parkosított kertre. Az ablakok is zöldre néznek, így az otthon egy nyugodt és kényelmes atmoszférával rendelkezik. Az épület kertjében kialakított kis játszótér teszi ideálissá a családok számára.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű, 15 m2-es száraz tároló is, amely az irányárban foglalt bele. Amennyiben további kérdése lenne, valamint szeretné megtekinteni, várom hívását !

podatki Stanovanje

1. nadstropje

Opeka

Kondenzacijska cirko centrala

Odlično

Z vsem komfortom

21-50 let

63 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid