Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

142 140 000 Ft

€361 633
Podatki oglasnika

Zalai Mónika

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
Új, épülő Lakásaink Budapest belvárosában, a világörökség részét képező negyedben találhatóak. A békés csendes utcából bármerre is indulunk, körül vesz minket a belváros sajátos hangulata kínálva ezerféleségét a szórakozásnak, kikapcsolódásnak, szellemi tápláléknak, kulináris élvezeteknek.

A kapun kilépve és jobbra fordulva máris a Király utcán vagyunk, ami mára már Budapest egyik nevezetessége méltón kiérdemelve a „legpestibb utca” elnevezést! A rengeteg étterem, kávéház az éjszakába nyúló sokszínű bárok fényei, a mellékutcák eldugott vagy éppen hivalkodó romkocsmái révén a fiatalok kedvenc szórakozóhelyévé vált! Három perc sétára van a világhírű Gozsdu-udvar karnyújtásnyira tőle a modern Central Passage üzletek, éttermek, szolgáltató egységek sokaságával. Néhány perc gyaloglással érhető el az igazán pesti Klauzál téri piac, ahol a vidékről termelőktől érkező friss zöldségek, gyümölcsök, húsok sorakoznak a hangulatos üzletekben portékájukat vidáman, fennhangon kínáló árusaikkal.

A pár perces sétára elhelyezkedő Zsinagóga Budapest egyik építészeti ékessége is, amely nem csak a hitélet, hanem kulturális rendezvények színtere is. Környezetében számos kóser étterem, üzlet található.

Ha a kapun kilépve balra fordulunk a sarkon lévő vadonatúj fitneszterem szomszédságában a Balettintézet és Budapest egyik legszebb tere a Liszt Ferenc tér található. A teret elegáns éttermek és kávéházak sokasága tarkítja, mely egyedi színfoltja a városnak. Itt található a Zeneakadémia is amelynek hangversenyei számos hazai és nemzetközi előadók részvételével nyújtanak felejthetetlen komoly zenei élményt.

A háztól 2 percnyire a budapesti Champs Elysée az Andrássy út, amely nagy divatházak és márkák üzleteivel nyújt lehetőséget exkluzív ruhák, cipők és egyéb kiegészítők vásárlására.

Ugyanitt, a lakásoktól pár perc sétányira gyönyörködhetünk az Operaház lenyűgöző épületében, nézhetünk meg nívós opera és balett előadásokat. Egy saroknyira kezdődik a pesti Broadway, ahol színházak, éttermek és mulatók várják a szórakozni vágyókat.

Az Andrássy útról rövid sétával megközelíthető Szent István Bazilika , Magyarország egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége.

Európa első földalatti villamosával (M1 metro) néhány perc utazással érhetjük el a Hősök terét és a Vajdahunyad várával gyakran fémjelzett Városligetet. A városliget a budapestiek egyik kedvelt pihenőhelye és kulturális centruma, amelyben Számos múzeum kiállításai nyújtanak maradandó élményt, az Állatkert és a Széchenyi gyógyfürdő pedig akár egész napos szórakozást is biztosít az idelátogató számára.

142140000 Ft

Referencia szám: LK079035

podatki Stanovanje

4. nadstropje

Opeka

Drugo

V gradnji

Ni dano.

Novogradnja

51 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid