Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

133 900 000 Ft

€347 287
Podatki oglasnika

Zalai Mónika

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
6-IK KERÜLETBEN eladó egy nettó 94 négyzetméteres TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ DESIGNER LAKÁS, amely egy szépen karbantartott LIFTES HÁZ HARMADIK EMELETÉN található a JÓKAI UTCÁBAN. KIVÁLÓ ELOSZTÁS, KÉT HÁLÓSZOBA KÉT PRIVÁT FÜRDŐSZOBÁVAL, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, PADLÓFŰTÉS, LÉGKONDICIONÁLÓ, ELEKTROMOS REDŐNYÖK szolgálják majd az új tulajdonos kényelmét.

A lakást igényesség jellemzi, ahol különleges belsőépítészeti megoldások és egyedi kiegészítők gondoskodnak az exkluzív élményről.

Az ingatlan jellemzői:A gyönyörű lakást egy NEVES LAKBERENDEZŐ álmodta meg és rendezte be, minden részletre odafigyelve.

A színvonalas bútorok MAGAS MINŐSÉGE garantálja az új tulajdonos örömét. Az ingatlan TELJES FELSZERELTSÉGGEL kerül eladásra.

A lakásban PADLÓFŰTÉS gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, míg a LÉGKONDÍCIONÁLÓ mindkét hálószobában és a nappaliban tökéletes klímát biztosít.

Az ELEKTROMOS REDŐNYÖK távirányítóval működtethetők.

Ráadásul BEÉPÍTETT PROJEKTOR is rendelkezésre áll, melynek segítségével falra vetíthető filmeket élvezhet, MOZIÉLMÉNYT varázsolva a nappaliba.

Kiváló elosztás: Az ingatlan minőségi felületekkel ellátott AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIVAL rendelkezik, mely TÁGAS ÉS ELEGÁNS környezetet teremt. KÉT KÜLÖNNYÍLÓ, egymástól távol elhelyezkedő HÁLÓSZOBA szolgálja a pihentető kikapcsolódást, PRIVÁT FÜRDŐSZOBÁKKAL.

A fürdőszobákban modern zuhanyzók és SAROKKÁD találhatók, különlegesen megvilágított fali márvány dekorációval.

Környék és elhelyezkedés:Ez a lakás Budapest belvárosának egyik legkedveltebb részén található, melynek a nyüzsgő Teréz körút mögötti csendes JÓKAI UTCA ad otthont.

Mindössze néhány perces sétával elérhető a WESTEND bevásárlóközpont, a NYUGATI pályaudvar és az M3 metró, valamint a 4-es 6-os villamos megállója.

Befektetési lehetőség:A jelenleg üres lakás korábban havi 1500 EUR + REZSIÉRT volt kiadva, így nagyszerű lehetőséget jelent egy potenciális befektető számára.

Az ingatlan ideális választás azoknak is, akik egy igényes és kiváló elosztású lakást keresnek otthonuknak BUDAPEST SZÍVÉBEN.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni ezt a páratlan ingatlant, keressen még ma.*Az ingatlan vételára euróban kerül majd meghatározásra.

133900000 Ft

Referencia szám: LK054322

podatki Stanovanje

3. nadstropje

Opeka

Kondenzacijska cirko centrala

Odlično

Ni dano.

Stariji kot 50 let

94 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid