Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

99 900 000 Ft

€253 714
Podatki oglasnika

Schneiderné Bereczky Andrea

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
Eladó lakás az Oktogon szomszédságában az Eötvös utcában!
BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, JELENLEG BÉRBEADVA, IGÉNY ÉS MEGBESZÉLÉS SZERINT A BÉRLŐ SZÍVESEN MARADNA


Kínálunk Önnek egy lenyűgöző lehetőséget az egyik legfrekventáltabb budapesti környéken. Az ingatlan mind elhelyezkedésében, mind pedig belső kialakításában kivételes. Az épület az Eötvös utcában található, mindössze néhány lépésnyire az Oktogontól.

Az ingatlan három évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, így most egy rendkívül tágas és igényes lakás várja az új tulajdonosát. Az 88 négyzetméteres, jelenleg egy szobás lakás könnyen és gyorsan átalakítható 2 vagy 3 szobássá, hiszen a tervezés során gondoskodtak arról, hogy bármelyik két ablak közé könnyedén beépíthető fal. ( a két szoba közötti falat a most működő jógastúdió miatt vették ki, könnyedén visszaállítható ) A megvalósításhoz szükséges kivitelezőt biztosítjuk

A felújítás során az ingatlan valamennyi részlete megújult. Az utcára néző ablakok modern műanyagra lettek cserélve, a belső ajtók felújítást kaptak, és minden helyiségben minőségi burkolatok kerültek beépítésre. Az elektromos hálózat teljes körű felújítása megtörtént. Jelenleg a lakásban bérlő tartózkodik, aki gondoskodott arról, hogy a lakás megőrizze a felújítás utáni kifinomult állapotát.


Az eredetileg két szobából kialakított 56 négyzetméteres tágas szoba mellett két öltözőszoba, fürdőszoba, külön WC, valamint tágas konyha és étkező helyiség teszi teljessé az ingatlant. A fűtést és melegvizet cirkó kazán biztosítja, és a lakás gázfogyasztása a támogatott éves mennyiséget sem haladja meg. A szobákban szabályozható erősségű és színű hangulatvilágítás található, valamint a lakás klimatizált.


Az ingatlan kiválóan alkalmas orvosi rendelőnek, könyvelő- vagy ügyvédi irodának, sőt akár táncstúdiónak is. A falak könnyedén beépíthetők, így az elrendezés szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Az épület, mely egy múlt századi polgári ház része, rendezett és szép állapotú, a város történelmét idézi, miközben modern kényelmet nyújt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen be a tágas és stílusos életterek világába!

podatki Stanovanje

1. nadstropje

Opeka

Kondenzacijska cirko centrala

Odlično

Z vsem komfortom

Stariji kot 50 let

90 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid