Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

44 900 000 Ft

€114 032
Podatki oglasnika

Schneiderné Bereczky Andrea

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
Budapest szívében, a Székely Bertalan utcában, egy rendezett tégla társasházban vár rád ez a jó állapotú, 54 négyzetméteres egyedi lakás. Itt nem csupán otthonra találsz, hanem egy valóságos zöld oázisba is csöppensz!

Az ingatlan tágas nappalit, hálót, konyhát és étkezőt kínál, ahol a fürdő és a WC külön helyiségben szolgálja a kényelmedet. A lakásban elhelyezkedő 8 négyzetméteres galéria pedig egyedi atmoszférát teremt a nappalinak.

Ez a magasföldszinti lakás, annak ellenére, hogy udvari nézetű, egész nap ragyog a természetes fényben. A gépkocsival való parkolás sem jelent gondot, hiszen az udvarban könnyedén találsz helyet.

Az ingatlan környéke kiváló infrastrukturális ellátottsággal büszkélkedik. A közelben megtalálhatók a legjobb üzletek, kávézók és éttermek, amelyek kielégítik minden igényedet. A közelben elérhető a 4-es, 6-os villamos, valamint a 3-as metró, így könnyedén és gyorsan eljuthatsz a belvárosba és más kerületekbe. A 9-es busz is pár perces sétára található, így a közlekedési lehetőségek széles skáláját kínálja a mindennapi élethez.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és költözz ebbe a hangulatos lakásba, ahol a városi vibrálás

podatki Stanovanje

Visoko pritličje

Opeka

Ogrevanje plinskim konvektorom

Dobro

Ni dano.

Stariji kot 50 let

54 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid