Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

Glavna stran » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon. » Stanovanje na prodaj, Budimpešta, VI rajon.

109 500 000 Ft

€284 002
Podatki oglasnika

Schneiderné Bereczky Andrea

Pisanje sporočila
Sporočilo mora imeti najmanj 10 karakterov.
Opis

Prevedeno besedilo

Originalno besedilo
ÁRCSÖKKENÉS! Kiváló áron kínáljuk ~ 720.000Ft/nm!!!
VI. kerületben az Izabella utca Andrássy út és a Szófia utca közötti szakaszán, polgári ház legfelső - III. emeletén eladó egy napos, 140nm alapterületű (tul.lapon 138nm 3+fél szoba) KÖLTÖZHETŐ/JOBB ÁLLAPOTÚ, 3 nagy és egy félszobás, alkovos(gardrób most), hatalmas étkező-konyhás lakás, mely a lépcsőházból nyíló belső teraszról közelíthető meg - amit valóban terasznak használnak (+5nm) - így 145nm-t használ!
3,6m belmagasság, frissen átalakított és felújított konyha étkezővel - beépített gépesített konyhabútor, új bejárati ajtó. A fürdőszoba és a villanyvezetékek korábban voltak felújítva, cserélve. A fürdőben is van wc, illetve egy másik, ami külön nyílik a közlekedőről.
A szobák parkettásak, s két szobában is lett galéria kialakítva.
A fűtés gázkonvektorral és az egyik szobában HÉRA-val van, melynél a kémény ki lett bélelve, ugyanúgy, mint a fürdőszobában a vízmelegítőnek.
Az emeleten összesen két lakás van, a lépcsőháztól joobb és bal oldalra. S NEM körfolyosós! GYakorlatilag nincs szomszédja!!!
FRISS! Folyamatban van a társasház tetőterének értékesítése. 1 szint és plusz tetőtér ráépítésével megújjulna az épület külső-belsőhomlokzata, udvara és két lift kerülne beépítésre. A kapualj és a lépcsőház igényesen fel lett már újítva! Csendes, rendes lakóközösség!
Tömegközlekedés kiváló : 150 méterre a 73-as és a 76-os Troli az utcában, s az Andrássy úton a 1-es Metró és több busz és éjszakai járat is elérhető.
AZ INGATLAN AKÁR 2-3 KÜLÖNBEJÁRATÚ LAKÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ!

podatki Stanovanje

3. nadstropje

Opeka

Ogrevanje plinskim konvektorom

Dobro

Ni dano.

Stariji kot 50 let

138 kvadratni meter

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Ni dano.

Zemljevid